iPaint Coatings is opgericht in januari 2016. Als exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van Boero YachtCoatings leveren wij hoogwaardige coatings voor maritieme vaart toepassingen. Dit varieert van pleziervaartuigen tot jachtwerven van megajachten en superjachten. Vanuit een schat aan vakkennis en ervaring adviseren de specialisten over het type product, geschikt per vaartuig. In de speciaal ontwikkelde iPaint Coatings app faciliteren wij in de vragen rondom het product.

 

Wij geven onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoeveel verf heb ik nodig voor mijn vaartuig?
  • Welk type product is geschikt voor mijn vaartuig?
  • Hoe onderhoud ik mijn vaartuig?
  • Wanneer is het een geschikt moment voor het onderhoud van mijn vaartuig?
  • Waar koop ik Boero YachtCoatings producten?

 

Programma ‘Doe Maar Duurzaam’ – RTL7

In het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTL7 op 16 oktober 2016 vertellen Frans Erftemeijer (iPaint Coatings) en Richard Harmsen (Boero YachtCoatings) over duurzaam onderhoud aan jachten en schepen en de nieuwe generatie plamuur.

 

Doe Maar Duurzaam

De aflevering ‘maritiem & shipping’ staat volledig in het teken van duurzaam onderhoud aan jachten en schepen. Het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ informeert over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit varieert van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.