Kleuren mengsysteem van Boero YachtCoatings

In de uitgave van februari kunt u in Jachtbouw Nederland lezen over het kleuren mengsysteem van Boero YachtCoatings. [1]  Boero YachtCoatings heeft voor Challenger PRO Topcoat, een 2 -componenten poly-acrylaat topcoat speciaal ontwikkeld voor jacht-en superjachtbouw. een innovatief nieuw kleuren mengsysteem.

Het ChallengerMix Tintometric systeem is een verfsysteem dat een volledige customization van kleuren mogelijk maakt voor de romp en de opbouw. De topcoat heeft volgens Boero YachtCoatings een zeer hoge glansgraad, een goede dekkracht, is krasvast en is verkrijgbaar in meer dan 8000 kleuren, ook in metallic en parelmoer. Als voordelen van de productie van één-laags en twee-laags topcoats met grondstoffen voor bescherming tegen de maritieme omgeving noemt Boero YachtCoatings een goede vloeiing, een hoge glansgraad en meer dan 8000 metallic, pearl en pastel kleuren.

Met behulp van de foto-spectrometer is het ook mogelijk om de bestaande kleuren te meten en omdat de lak polijstbaar is, kan deze worden gebruikt voor spot-repair. Voor die toepassing is een speciale uitspuit verdunning verkrijgbaar om een onzichtbare reparatie te kunnen uitvoeren. IPaint Coatings in Kortenhoef is exclusief distributeur van Boero YachtCoatings.

 

Nieuwe kleur Perini Navi Blue nu leverbaar in Nederland en Belgie

Inmiddels is de productie en levering op gang gekomen van de Boero YachtCoatings Challenger PRO. Deze topcoat is inmiddels met veel succes in diverse projecten toegepast. Het resultaat dat wordt bereikt door de hoge glansgraad en diepte zorgt voor een geweldig eindresultaat.

Perini Navy Blue is leverbaar in Nederland en Belgie.

 

LEGEND-yacht--32   LEGEND-yacht--32  LEGEND-yacht--32

Tijdens BOOT Holland (10 t/m 15 februari – WTC Expo Leeuwarden) kunt u op de gloednieuwe stand van IPaint Coatings kennismaken met het kleuren mengsysteem van Boero YachtCoatings. U vindt ons op standnummer 3002. Wilt u meer weten over dit product of het kleuren mengsysteem van Boero YachtCoatings? Bel ons gerust of stuur ons een emailbericht dan nemen wij contact met u op wanneer u dat wenst. Vraag onze dealers naar de actie en maak gebruik van deze geweldige aanbieding.

> Zoek een dealer in de buurt